ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΟΣ
ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΟΣ
Το 1968 ο παππούς Σωτήρης Αγάθος και η γιαγιά Γιαννούλα ξεκίνησαν να δουλεύουν τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο στο Κοκκώνι Κορινθίας,εξυπηρετώντας τότε μόνο τις αναγκές του χωριού.Στη συνέχεια,το 1997 ο φούρνος περνάει στα χέρια του Γεωργίου Αγάθου,ο οποίος με την εμπειρία των παππούδων και με νεές συνταγές,πάντα με τα πιο αγνά υλικά και με την ίδια φιλοσοφία της παράδοσης,αναπτύσει την επιχείρηση,δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαστήριο αρτοποιίας με ένα ευρύ δίκτυο διανομής.Από το 2010 μέχρι και σήμερα,η εταιρία περνάει στα χέρια της τρίτης γενιάς,με τον Σωτήριο Αγάθο να δημιουργεί νέους ορίζοντες για τν επιχείρηση,αξιοποιώντας τις ανάγκες του σήμερα,πάντα με το ίδιο πνέυμα του σεβασμού στην παράδοση.
Ακολουθώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κανόνων υγιεινής και με τν μακροχρόνια πείρα του προσωπικού μας,στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα,η άμεση εξυπηρέτηση και η διαρκής ανάπτυξη των προιόντων μας,έτσι ώστε να προσφέρουμε ξεχωριστές γεύσεις στον καταναλωτή και να συμβάλλουμε στην αύξηση πωλήσεων των συνεργατών μας.
Τα προιόντα μας διανέμονται σε όλη την Ελλάδα μέσω των αντιπροσώπων μας.Καθώς και μέσω των δικτύων μεγάλων αλυσίδων super-market.Επίσης είναι διαθέσιμα σε σημεία πώλησης τροφίμων,πρατήρια άρτου,cafe και εστιατόρια.